Craftsman 25447 Rotorklipper

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

 

Plæneklipperen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke plæneklippere der er bedst netop nu, her

 

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Type

Type

Effekt

Effekt

Klippebredde

Klippebredde

Bokskapacitet

Bokskapacitet

Anbefalet areal

Anbefalet areal

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle plæneklippere
 Nr. 68 ud af 44

Bedste plæneklippere »


Anmeldelser af Craftsman 25447

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Craftsman 25447Alpina BT 98 HCAlpina BT 108 SDMcCulloch M115-77TMcCulloch M125-85F
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. 12.552 kr. 13.495 kr. 11.999 kr. 14.999 kr.
Testresultater
Opsamlingsboks
Klippehøjde
Arbejdsareal
Type
Effekt
Klippebredde
Vægt
Lydniveau
Motor
Cylindervolumen

Beskrivelse af Craftsman 25447

Craftsman 25447 er en kraftig rotorklipper, fremstillet i et meget brugervenligt design. Motoren er en Briggs & Stratton, som generelt kendetegner en lang holdbarhed og god og kontinuerlig drift. Modellen er en såkaldt 3-i-1 plæneklipper, hvilket vil sige at den tilbyder henholdsvis bioClip, sideudkast og opsamler.
 

Brugervenlighed og komfort

Brugervenlighed og komfort er 2 faktorer, som vægtes højt for denne model. Det er muligt at regulere på ganghastigheden, således du som bruger selv kan bestemme tempoet, samt indstille efter vanskeligheden af opgaven. Dernæst er plæneklipperen udstyret med forhjulstræk, og takket være store baghjul er det yderst nemt at manøvrere rundt med plæneklipperen. Endvidere er rotorklipperen udstyret med elektrisk start, så du som bruger ikke skal bruge kræfter på at rive i en snor for at få den tændt. Det er desuden en mulighed at klappe håndtaget sammen, for at den fylder mindst muligt under opbevaring.
 

BioClip og opsamler

Med Craftsman 25447 er der både mulighed for at anvende bioClip eller at samle det afklippede græs i den store opsamler. BioClip er helt klart den mest miljøvenlige og økonomiske måde at holde græsplænen sund på. Det foregår således at græsset findeles i rotorklipperen, hvorefter det automatisk fordeles ud på græsplænen i et fint og jævnt lag, hvor det bliver brugt som gødning og giver fugt. For at få det maksimale ud af denne proces og sørge for at græsplænen holder sig sund, anbefales det dog at græsset slås minimum en gang om ugen. Hvis man slår græsset en anelse sjældnere så er opsamleren et godt alternativ. Opsamleren har en stor kapacitet og der er ligeledes adgang til meget nem tømning.
 

Klippehøjde justering og klippebredde

Craftsman 25447 tilbyder at kunne justere på klippehøjden, således brugeren får den ønskede længde på græsset. Klippehøjden kan justeres med hele 9 trin. Derudover har rotorklippere en klippebredde på 56 centimeter, hvilket bevirker at den klipper et stort område på meget kort tid, set i forhold til øvrige lignende modeller.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...